Ramadhan dan Aidilfitri Menjelma Semula.........

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan.....

Salam semua... terlalu lama Nea x update blog ni. Semoga bulan ramadhan kali ini kita diberi peluang untuk mengambil keberkatannya. Walaupun lama x update blog tapi Nea masih jual candy ni seperti biasa.

Bagi meraikan bulan ramadhan ini dan aidilfitri yang bakal menjelma, kami di ciknea.blogspot.com akan mengadakan jualan PROMOSI HARI RAYA ALDILFITRI 2011!!!

Harga terkini adalah seperti berikut :

1 -3kg - RM28

4-6kg - RM25

7-9kg - RM24

Bagi pembelian dengan kuantiti yang banyak..... harga borong adalah seperti berikut :

10kg ke atas - RM23/kg

30kg ke atas - RM22/kg

50kg ke atas - RM21.50/kg

70kg ke atas - RM21/kg

* Harga tidak termasuk kos penghantaran.

** harga yang ditawarkan adalah bagi setiap jenis peanut yang dibeli.


BAGAIMANA DENGAN LOKASI PENGHANTARAN PERCUMA????

Lokasi penghantaran percuma masih TIDAK berubah......


Sebarang pertanyaan boleh hubungi Nea @ sms. Mungkin disebabkan keadaan yang tidak mengizinkan Nea x jwb panggilan anda.... Nea akan hubungi anda semula ye...

Nea,
019-2590071
Produk Baru Di Cik Nea Dot Blogspot.... (produk yang lain masih diteruskan)

Salam semua,

Sedar tak sedar hari ni dah masuk hari ke-9 kita berada di TAHUN 2011!!! Bermakna hari ke-empat di bulan Safar. Syukur alhamdulillah..... kita masih lagi berpeluang untuk menjalani kehidupan hari ini. Rasanya belum terlambat Nea nak ucap TERIMA KASIH YANG X TERHINGGA di atas sokongan pelanggan2 semua.

Insyaallah, pada tahun 2011 ni Nea ingin mempelbagaikan produk di Cik Nea Blogspot ni. Produk pertama tahun ni berbentuk bahan bacaan yang berbentuk fakta.
Buku ni adalah hasil garapan dan himpunan fakta2 oleh Zulkifli Ismail (pelakon Gerak Khas tu!). Antara fakta2 yang menarik adalah seperti berikut :

" Jika anda menepuk kucing sebanyak 70 juta kali, anda akan dapat menghasilkan elektrik statik yg cukup utk menyalakan lampu 60 watt selama seminit"
" Kita berkongsi tarikh lahir dgn kira2 9 juta org lain di seluruh dunia"
" Utk menghasilkan 1 kg madu, seekor lebah terpaksa terbang sejauh 110,000 batu dan hinggap pd 4,000 kuntum bunga"

MENARIK BUKAN ? Yang lebih menariknya pada masa ini buku ini tidak dijual di mana2 kedai buku dan cetakan adalah terhad! Sesuai dijadikan bahan bacaan sekeluarga dan semua peringkat umur.... Jadi, dapatkan buku ni daripada Nea ye.
Harga : RM20
Kos penghantaran : RM5

(Jumlah muka surat : 256)

Jangan Ketinggalan !